• דברים שאינם אוכל

משחת שיניים שהזמנתי מחו"ל

הרבנות הראשית לישראל

ז אב תשע"ט
שאלה
האם מותר להשתמש במשחת שיניים ללא כשרות? יש לה עדיפות משום שיש ביקורות מאוד טובות על איכותה בהלבנת השיניים. פרטים של משחת השיניים: שם: Nu Skin Ap-24 NuSkin AP24 Whitening Fluoride Toothpaste Authentic מרכיבים: INGREDIENTS Actives: Sodium Monofluorophosphate 0.76% (0.13% w/v Fluoride Ion) Other Ingredients: Water (Aqua), Hydrated Silica, Sorbitol, Alumina, Glycerin, Tetrasodium Pyrophosphate, PEG-12, Dimethicone*, Poloxamer 338*, Poloxamer 407*, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor (Aroma), Sodium Saccharin, Titanium Dioxide (CI 77891).
תשובה
ב"ה שלום וברכה לכתחילה צריך כשרות כי מכניסים לפה ונהנים מהטעם. בברכה הרב חגי בר גיורא