• קשר בגיל צעיר

יציאה עם בחור בזמן תיכון

הרב ש. יוסף וייצן

ב מרחשון תש"פ
שאלה
שלום, אני פונה אלייך כי אני תסביך עם עצמי.. אני הכרתי בחור מאוד נחמד ונראה שיש לו אופי טוב.. והוא מאוד רוצה שאני יצא איתו לפגישה.. הבעיה שלי זה שאני בכיתה יב באולפנא, השאלה היא האם לדחות אותו בגלל שאני באולפנא או שזה בסדר שאני אצא איתו.. (אגב אני בת 18 והוא בן 23).
תשובה
שלום רב תדחי את המפגש עימו עד לאחר פסח. אז בעז"ה תהיה כבר לקראת סוף התיכון. אם זה באמת יהיה קשר רציני לא יהיה מה שימנע ממך להתקדם לקראת הקמת משפחה. כל טוב