• שבת ומועדים
  • מכירת חמץ

ארגז חמץ

הרב חגי לרר

י"ד ניסן תש"פ
שאלה
שלום כבוד הרב העברתי את כל החמץ לארגז. האם אפשר לשמור אותו בתוך הבית אבל בחדר העבודה?החדר לא בשימוש בימי החג ובכל תקופת משבר הקורונה. אבל נכנסת אליו כדי לפתוח חלון מידי יום אשמח לתשובה
תשובה
שלום וברכה, מחילה על האיחור...פחות רלוונטי עכשיו. אבל באופן עקרוני העיקר שהחמץ יהיה מכוסה במקום שלא יגיעו אליו בטעות או שלא בטעות. אין בעיה שיהיה בחדר הזה אפילו שנכנסים אליו. שיהיה מכוסה עם פתק 'מכור'. חג שמח ובשורות טובות