• איך למצוא שידוך?

האם ניתן להכיר בנים לא בדרך של שידוכים?

הרב ש. יוסף וייצן

י"ח טבת תשפ"א
שאלה
שלום רב... רציתי לשאול ברשותך האם שידוך זה הדרך להכיר בנים? אין אפשרות אחרת? אי אפשר להכיר ולדבר עם מישהו בדרך עצמאית, אולי דרך העבודה שלי? איזה דרכים להכיר חוץ משידוך שיעשו לי ?
תשובה
שלום רב כל דרך טובה. כשיש הכרות דרך העבודה או דרך אחרת מצויין. כשאין דרך כזאת אז מייצרים דרך שידוכים. דרך אתרים. דרך חברים . העיקר שיהיה הצעות לנסות להכיר. הכי גרוע לחכות באופן פסיבי ולא להשתדל. למרות שמאד קשה צריך להתאמץ. כל טוב