• איך ומה להחליט?

קשר שכולל בתוכו המון מריבות

הרב ש. יוסף וייצן

ט"ו תמוז תשפ"א
שאלה
שלום זה משהו שיושב עליי הרבה זמן יש לי המון בלאגן עם הבן זוג שלי ולא מצליחים לפתור את הבעיה יש לנו המון ריבים על שטויות כי אכפת לנו אחד מהשני ואנחנו מאבדים את זה ההורים שלו לא רוצים אותי ושלי לא אותו אנחנו באמת אוהבים אחד את השני ושאין בלאגן הכי מסתדרים ומשלימים אחד את השני, ואנחנו רוצים אחד את השני לחתונה זה לא סתם הקשר הזה מה שאנחנו מתפללים יוצא הפוך
תשובה
שלום רב תלכו ליעוץ שילמדו אתכם לתקשר בדיבור מקרב ולא בתקשורת מרחקת. בהצלחה