• הפרדת הכלים

מכסה במיקרוגל שגדול יותר מהצלחת

כולל הלכה בית אל

י"ח אב תשפ"א
שאלה
שלום, תודה רבה שענית על השאלות שלי, יש לי שאלה נוספת באותו נושא. אם המכסה של המקרה גדול מהצלחת, אז יכול להיות שבמרווח בניהם האדים יגעו ישירות ברצפת המיקרוגל. האם יש בזה בעיה? כלומר בגלל שהמכסה רחב מהצלחת, יש מרווח ביניהם ובו יוכלו האדים לגעת ישירות ברצפת המיקרוגל. תודה רבה על העזרה
תשובה
שלום וברכה! אם אין מכסה מתאים אז אין עם זה בעיה, כיוון שגם אם האדים מגיעים לריצפת המיקרוגל הם מתקררים, ולכן היא אינה בולעת. בברכה הרב דביר