לעילוי נשמתו של הרב מרדכי

הרב חיים שרייבר

י"ב כסלו תשפ"ג
שאלה
עקב פטירתו של הרב מרדכי שטרנברג זצ"ל, רציתי לעשות משהו חשוב ומשמעותי אצלי. מה הרב ממליץ לעשות? תודה רבה! נ.ב. אני נער בישיבה תיכונית
תשובה
שלום הרב היה מחובר לתורה, אוהב תורה ומעמיק בהתמדה עצומה. ראוי ונכון לדבוק בדרך זו של הרב ולקבל בלנ"ד התמדה בתורה (לא לדבר ב"סדר" שיחה בטלה לפי מספר דקות שתוכל לעמוד בכך) או ללמוד בחבורתא או לבד נושא מסויים בהעמקה רבה מעבר למה שהיית נוהג עד כה. ובעצם כל התחזקות בלימוד תורה בכל ענפיה ודרכיה יהוו המשך לדרכו של הרב מרדכי שטרנברג זצ"ל. הכי נכון ומתאים שתתייעץ עם רבותיך שמכירם אותך ויוכלו לכוון אותך בצורה הכי נכונה וטובה. אשריך! בהצלחה רבה