• זוגיות

בעל לא מפרגן

הרה"ג זלמן ברוך מלמד שליט"א

כ"ב תשרי תשס"ז
שאלה
חברתי הטובה, נשואה מזה כ-6 שנים ואמא לילדים. הבעיה היא שבעלה לא יודע לפרגן לאשתו, לא מחמיא לה, אדיש בצורה שאין כדוגמתה, יום יום הם רבים על עניין זה, פשוט מאוד אי אפשר לחיות עם גבר שלא יודע להחמיא לאשתו. היא מבקשת עזרה בנושא זה, אפילו אם רב יתקשר, ידבר איתו ויאמר לו שזה חשוב, היא יושבת יום יום עם בעלה ומסבירה לו שזה מפריע לה, הוא אומר שיהיה בסדר, אך קשה לו מאוד ליישם זאת. מה עושים במצב כזה?
תשובה
אם הם לא מצליחים לפתור את הבעיה בעצמם על האשה להתיעץ עם יועצת טובה מה לעשות ולא להזניח את הבעיה. יעוץ טוב יכול לעזור להם. וזה יהיה לא רק לטובת האשה אלא גם לטובת בעלה.