• מיסטיקה וקמיעות

חתול שמופיע בפתח הבית

הרב דוד חי הכהן

א אדר א' תשע"ד
שאלה
שלום רב! לאחרונה,בשבוע האחרון למעשה, מופיע בפתח ביתנו חתול שחור גדול יחסית שמתיישב על המעקה של חדר המדרגות וצופה לכיוון הבית שלנו דווקא ,משעות הערב המאוחרות והלאה. העניין מתחיל להלחיץ אותנו,אנחנו גרים בקומה שישית!!! ומעולם לא נכנסו לתוך הבניין חתולים,לפחות לא ידוע לנו. וזה אותו חתול באותה "פוזה".ניסינו להבריח אותו אך חוזר. יכול להיות שיש לזה משמעות?מה עושים? מה זה?הצילו!
תשובה
מי שירא מד' איננו צריך להתיירא מהבריות ובוודאי שיש לאדם אלף מעלות על בעלי חיים ואין להתייחס אליו. ויש לסגור את פתח הבנין כדי שלא יכנס לבנין.