• מחשבים ואינטרנט

צ’טים באנטרנט

הרב אליעזר מלמד

ג טבת תשס"ה
שאלה
אני בת 14, ורציתי לדעת אם יש איזושהיא בעיה הלכתית עם התכתבות עם בנים בני גילי באינטרנט...והאם הדין יהיה שונה לגבי בנים שאני מכירה/ לא מכירה?
תשובה
זה דבר לא טוב מכמה סיבות. ראשית עם כל בן לא טוב ליצור קשרים בגיל זה, מפני שכוח האהבה צריך להיות שמור לאהבה האמיתית והשלמה שתזכי לה בעזרת ה' עם בן זוגך. וכל קשר אחר יכול לפגום מעט או הרבה בקשר האמיתי. שנית, יתכן שכל מיני אנשים רמאים ומושחתים ירמו אותך ויקחו את השיחה לכיוונים לא טובים.