• חלומות

חלום על אמא שנפטרה

הרב דוד חי הכהן

י"ח מרחשון תשע"ג
שאלה
שלום כבוד הרב! יש לנו ידידה שנמצאת בטיפולים עקב המחלה ל"ע. אמא שלה נגלית אליה בחלום מזה תקופה, ונראית לה בסיטואציות שליליות. היא מאד מודאגת, לפי התחושה שלה, לא טוב לאמא. היא שואלת האם יש תפילה וכדו’ שאפשר להרגיע את הנשמה של אמה. לאחר פטירת אמה אמרו עליה קדיש בבית הכנסת (היא שילמה ורשמו את השם בבית הכנסת, לא מישהו מהמשפחה אמר). בתודה מראש! יש לכם שירות חשוב ביותר! במיוחד כשאנחנו בחו"ל...
תשובה
טוב להדליק נר לע"נ אמה בכל יום שחולמת, ולפני הדלקת הנר תתן צדקה ותאמר שהצדקה והדלקת הנר הם לעילוי נשמתה. ואם תוכל תקרא פרק ט"ז בתהילים.